Publicerad den Lämna en kommentar

Leksakssäck och kudde med applikationer

Att göra saker till sonen och hans rum är så roligt. Finns så mycket kul att göra till barn och jag gillar att använda olika färger, former, mönster och strukturer. En sömnlös kväll fick jag en idé på en kudde till barnrummet. Jag låg och klurade på den tills jag somnade och dagen efter omsatte jag idén til verklighet. Tyget till kudden är från en gammal gardin. Övriga tyger, Snap pap och vinyler är överblivna spillbitar. Totalt tror jag att jag använde 5 olika typer av vinyler. Stjärnorna lyser i mörkret och är glittriga i mitten och fjärlien är en kombination av metallic och flockad vinyl. Luftballongen är utskuren i tyg och korgen är gjord av Snap-pap (läderpapper).

Spillbitarna räckte även till en säck att ha leksaker i. Just nu står den i vardagsrummet där vi hänger mest på dagarna men så småningom får den nog flytta in i barnrummet.

500
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *